Onze werkwijze

Ons gamma

MExT verdeelt onder het Classic label alle standaard EHBO producten die u reeds kent. Daarnaast heeft MExT met het FM label een productgamma hoge kwaliteitsproducten die afgestemd zijn op specifieke beroepsrisico’s. Producten die u enkel bij MExT zult terugvinden. Tenslotte verdelen we ook AED toestellen en leveren we opleiding voor elk van deze producten, inclusief de wettelijke opleidingen.

Persoonlijke aanpak

Bij MExT gaan we voor de persoonlijke aanpak. Onze accountmanagers begeleiden u door het uitgebreide aanbod aan EHBO producten en stellen samen met u het juiste pakket samen voor uw activiteiten. Dit kan gaan van bedrijfsspecifieke kits, samengesteld op maat van uw activiteiten, losse EHBO producten, tot het leveren en plaatsen van AED toestellen en het opleiden van uw medewerkers in eerste hulp en reanimatie.

 

Ontzorging

Dankzij de gespecialiseerde kennis van uw contactpersoon bij MExT hoeft u zich niet door een dikke catalogus van EHBO producten te worstelen. Samen met u bekijken we de risico’s, maken we een selectie van de juiste producten en bekijken we hoe we alles kunnen leveren. Uw accountmanager is uw vast aanspreekpunt voor het bestellen van producten, het opvolgen van levering en het plannen van opleidingen. Samen volgen we uw behoeften nauw op, en ontzorgen we u maximaal, zodat u zich kunt concentreren op de 101 andere taken die u nog opwachten!

Enkele cijfers:

  • De gemiddelde afwezigheid per arbeidsongeval bedraagt 27,0 kalenderdagen.
  • Het aantal arbeidsongevallen per 1000 werknemers bedraagt 14,0 ( een lichte daling ten opzichte van 2019).
  • De gemiddelde afwezigheid van een ongeval met blijvende ongeschiktheid bedraagt 102 kalenderdagen, ten opzichte van 94 dagen in 2019 en 102 dagen in 2018.
  • bron: Agoria

Opleiding

U wil zeker zijn dat uw werknemers correct eerste hulp kunnen toedienen? U zou graag hebben dat ze zich zeker voelen in de omgang met het materiaal? Dankzij de opleiding is er op ieder moment iemand beschikbaar in het bedrijf die weet wat te doen bij een ongeval. 

  • De medewerkers leren correct omgaan met het EHBO materiaal en het AED toestel
  • De medewerkers kennen de locatie van de EHBO producten en het AED toestel: er kan snel gereageerd worden 
  • Een opleiding aangepast aan uw noden en wensen
  • Duidelijk en gestructureerd
  • Opleiding op de door u gekozen locatie

Wat vindt u belangrijk?

Uit een kwalitatief marktonderzoek bij onze klanten bleek het volgende:

Kwaliteit van het advies staat bovenaan. Als tweede vinden jullie het belangrijk om toegang te hebben tot één contactpersoon en daarbij hoort ook het gebruiksgemak. Ten slotte staat de kwaliteit van de producten op de derde plaats. Uiteraard staan deze bij MExT ook bovenaan samen met een snelle en flexibele levering en uiteraard een goeie opvolging. 

MExT ICA:
Professionele EHBO

Ervaring

Meer dan 30 jaar tot uw dienst

Ontzorging

1 contactpersoon en advies 

Service

Levering en opvolging op maat