Ons gamma

De MExT producten worden ontwikkeld in samenwerking met onze interne specialisten en externe partners wereldwijd. Alle producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en staan garant voor hoge productveiligheid. MExT producten staan onder een continue kwaliteitsbewaking en worden beschermd door merkenregistraties en modeldepots.

Binnen het productgamma maakt MExT een duidelijk onderscheid tussen bedrijfseigen professionele producten enerzijds en de klassieke EHBO-producten anderzijds. We noemen ze de First Medic producten versus de Classic producten.

De producten onder eigen merknaam zijn herkenbaar aan hun verpakking. Classic producten hebben een wit-blauwe verpakking met 3 vierkantjes. De First Medic producten zijn duidelijk herkenbaar aan hun verpakking met gekleurd vaandel. De kleuren op het vaandel corresponderen met het aangewezen gebruik, bijvoorbeeld groen voor reiniging, geel voor pleisters en verbanden, oranje voor verhitte huid enzovoort.

MExT voorziet ook een aantal standaardkoffers die met een mix van classic en FM producten gevuld zijn. Uiteraard kan de inhoud van deze koffers ook afgestemd worden op uw noden in samenspraak met uw accountmanager. Daarnaast voorzien we ook kits van diverse groottes, zodat zelfs in werkplekken met bijzonder weinig ruimte voorzien kan worden in de nodige EHBO producten, zoals in windmolens, bestelwagens, spuitcabines…

Signalisatie

Handig: In de buurt van elke AED is herkenbare signalisatie aanwezig in de vorm van groene bordjes. Op dat bordje staat een wit hart met en bliksemschicht erin en in de rechterbovenhoek een wit kruis. Zo vindt u steeds snel de weg naar de plaats waar het toestel zich bevindt. In ons gamma zijn er diverse signalisatie bordjes beschikbaar voor elke nodige situatie.

MExT ICA:
Professionele EHBO

Ervaring

Meer dan 30 jaar tot uw dienst

Ontzorging

1 contactpersoon en advies 

Service

Levering en opvolging op maat